Forum bloga o Happy Harvest
Użytkownik
Tak tylko on łapie 1 na 20 osób
Użytkownik
A coś wam sie wyswietla kiedy łapie was piesek?
Użytkownik
Moj piesek ma 3 poziom od dwoch dni okradła mnie tylko jedna osoba z 1 wiśni i jedna osoba została przyłapana. Zabrało jej UWAGA! 72 monety
werka napisał:
mi ostatnio ten zawszony skundlony sierściuch zabrał dwa razy ponad 70 monet. ale i tak sie nie opłaca kupować tego pchlarza.
Werka sprawdzam "pewną teorie " jak wyjdze do dam znać i pies zostanie być porzyteczny wogle. W niedziele wieczorem dam znać czy to działa i ogłosze to wszem i wobec)))
Ostatnio edytowany przez STYPEK (19-08-2010 15:05:26)
Równe szanse dla każdego,od nowa w full wersję zapraszam http://apps.facebook.com/happyharvestne … _bkmk_more
Zobaczycie jak,tam się gra na pełnym ekranie i z nowymi funkcjami
VFunny napisał:
w pewnym sensie to jest spam, bo piszesz to w wielu tematach
Nie wystarczyło napisać w jednym??????
No niech ci będzie, że reklama tak,ale ludzie chcą coś więcej,więc postanowiłem się podzielić informacją o której wszyscy nie wiedzą,zobacz na forum nk,proszą o to o tamto,i nic głucho na FB mają to już.Dziś dodali wystrój i wielbłąda za kasę,ja kupiłem bo mnie stać,myślisz że wszystkich stać.Na FB są inne zasady gry,nikt nie skomli na forum,że nie dostał kredytu za przejście poziomu,po prostu robiąc zadania w 2 min,otrzymujesz 10 kredytów,zaraz na 1 poziomie,i co nadal uważasz,że nie powinienem tego reklamować.Niech mniej zamożni również mają rozrywkę na full.Nk to jeszcze nie wszystko na tym świecie,barany 4 dzień,nie potrafią zlikwidować prostej usterki,związanej z listą znajomych.